Game of Spins

Vad är en onlinekampanj där du snurrar på hjulet?

Online spin the wheel-spel är interaktiva spel som tillåter spelare att delta på distans för att vinna priser och belöningar. Varumärken använder ofta – och använder framgångsrikt – kampanjer som snurrar hjulet. Spin the wheel-spel kan användas för att uppmuntra befintliga konsumenter, framtida kunder eller anställda att ansluta till din webbplats, varumärke eller produkt genom att erbjuda chansen att vinna med varje snurr. De är ett utmärkt tillvägagångssätt för att öka varumärkesmedvetenheten bland din målgrupp och samtidigt öka personalens engagemang.

Hur fungerar ett lyckohjulsspel?

Snurra hjulet ger deltagarna chansen att vinna belöningar baserat på resultatet av ett virtuellt hjul som snurrar på ett slumpmässigt segment. Varje segment har en unik belöning eller erbjudande. Det betyder att oavsett var pjäsen landar så finns det alltid en möjlighet att vinna något. På grund av denna win-win-situation är det ett populärt val för gamification-kampanjer online och en rolig metod för att engagera sig med webbplatsbesökare, som garanterat vinner oavsett vad.

Du kan utveckla en helt personlig och målinriktad kampanj som lockar och engagerar tittarna genom interaktiva spel beroende på hur du använder en spin the wheel-kampanj. Du kan anpassa spel och visa hur mycket du bryr dig om dina kunder genom att ta kundupplevelsen ett steg längre. Kundlojalitet är viktigt, och med kortare uppmärksamhet och mer konkurrens än någonsin, vilket bättre sätt att öka engagemang, lojalitet och varumärkeskännedom än med en helt personlig, varumärkesbaserad spin-to-win-kampanj? Ett varumärke kan återuppliva intresset och öka medvetenheten samtidigt som det marknadsför en specifik produkt på ett sätt som ger dig fullständig kontroll genom att leverera faktiska priser och incitament till kunder. Dessutom kan du få värdefull kundinsikt om shoppingbeteenden och konsumentbeteende, vilket gör att du kan konstruera en heltäckande bild av vilka dina kunder är och hur de interagerar med ditt företag.

Användare kan få åtkomst till kampanjen på distans, via sin mobila enhet eller dator, och få omedelbar åtkomst var de än är, tack vare ett snurrande onlinespel. Interaktiva kampanjer online, som lyfter fram den känslomässiga komponenten av konkurrenskraftigt spel, ger en bättre kundupplevelse än traditionella kampanjer genom att känna igen kunder och ge incitament och möjligheter att delta. Eftersom spelen vanligtvis är plattformsoberoende, kan du integrera och bädda in ditt anpassade spin the wheel-spel varhelst dina kunder hittar dig.

Hur sätter man ihop en spin the wheel-tävling?

Online kan du enkelt skapa din egen snurr för att vinna en kampanj. Varumärken som BeeLikeds snurrar hjulet för att den tillåter designern att skapa en verkligt personlig och skräddarsydd upplevelse. Företag kan nu marknadsföra sin produktlinje eller sitt varumärke på ett sätt som får folk att prata, med exklusiva incitament och belöningar som inspirerar kundernas lojalitet och publikens deltagande, tack vare personliga interaktiva kampanjer.

Vad kan du göra med en Spin the Wheel-kampanj?

En spin the wheel-kampanj på internet kan användas för en mängd olika kampanjer, inklusive produktlanseringar, kundincitament, belöningsprogram och initiativ för medarbetarnas engagemang. Det kan också användas för att generera leads framgångsrikt. Vi kan skapa anpassade gamification-kampanjer för följande:

  • Publikens deltagande
  • Kundlojalitet
  • Personalens motivation
  • generering av leads
  • Produktkampanj