Ladbrokes Poker

Sedan 2000 har Ladbrokes Poker-plattformen erbjudit spelare pokerrum på nätet. Programmet har uppgraderats flera gånger under de senaste nio åren. De har nästan polerat sin programvara. Ladbrokes Poker lockar regelbundet till sig flera välkända spelare. Ladbrokes Poker erbjuder pokerkampanjer och bonusar som är i nivå med de bästa i branschen.

Hos Ladbrokes Poker kan du dra nytta av stora välkomstbonusar samt en mängd pågående kampanjer som hjälper dig att bygga upp din bankrulle.

Du kommer också att kunna delta i flera satelliter till världens största landbaserade evenemang. Om du inte redan har registrerat dig hos Ladbrokes Poker bör du göra det direkt.

Bonus på din första insättning

Vi har hittat en speciell Ladbrokes-kampanjkod som gör att vi kan ge dig en massiv insättningsbonus på upp till 1 000 USD. För att kvalificera dig ska du registrera dig hos Ladbrokes Poker och sätta in minst 50 USD med koden POKERBS. Du har 45 dagar på dig att spela så mycket poker med riktiga pengar som möjligt efter din första insättning. Varje gång du spelar ett spel med riktiga pengar här får du poäng. Du får mer bonuspengar om du tjänar fler poäng. Hos Ladbrokes kan du få en bonus på upp till 2000 procent. Gör din första insättning idag och börja satsa vid pokerborden för att få ditt pris.

Spel i en ring

Ladbrokes Poker erbjuder ett varierat utbud av spel. Spelare kan bidra till det roliga i 7 Card Stud, Texas Hold’em, Razz och 5 Card Draw. Dessa spel är tillgängliga hela tiden och för en mängd olika insatser. På Ladbrokes Poker kommer både tillfälliga spelare och grinders med höga insatser att hitta en match som passar deras behov.

Turneringar på Ladbrokes

Ladbrokes har många flerbordsturneringar tillgängliga, med evenemang som startar var tionde till femtonde minut dygnet runt. Varje månad finns cirka 3 miljoner euro i garanterade priser tillgängliga i det jämna utbudet. Varje dag kan spelarna delta i flera turneringar med garanterad prispott. Buy-ins för Ladbrokes Poker-evenemang sträcker sig från 1 € till 100 €, vilket garanterar att alla spelare kan delta. Ladbrokes Poker erbjuder också ett bra urval av sit’ n go-turneringar med ett brett utbud av buy-ins för att passa spelarnas behov.

Mjukvara

Programvaran är välkänd för sin grafik och stabilitet. Webbplatsen har utformats för att vara otroligt användarvänlig. Eftersom Ladbrokes Poker inte använder sig av avatarer verkar bordet vara mycket mindre upptaget. Ladbrokes erbjuder alla grundläggande funktioner, såsom statistik och memohantering. Medlemmarna kan också multitable upp till åtta olika bord samtidigt.

Ladbrokes Pokers supportpersonal kan kontaktas via e-post eller telefon. De är otroligt välinformerade och svarar snabbt på eventuella problem som du kan ha. Telefonhjälpen ger snabba svar på dina frågor, men e-postsupporten är lika snabb att svara.

Pros

  • Kundtjänst är tillgänglig 24 timmar om dygnet, sju dagar.
  • Säkert och rättvist
  • Utmärkt programvara som är enkel att använda.
  • Nya spelare får instruktioner.
  • Exceptionellt välkomstpaket
  • Instant-play-läge och en mobilapp

Minus

  • Det finns ingen programvara för Mac.

Sist men inte minst

Som helhet är Ladbrokes Poker ett fantastiskt alternativ för nybörjare och erbjuder ett brett utbud av pokerspel, evenemang och turneringar.