Virtuella spelautomater i ett helt nytt ljus

Spelautomater har länge varit ett spel för en spelare – du spelar ensam, klickar på “SPIN”-knappen ensam… Även när du vinner är du helt ensam om att njuta av det. Så är det inte längre! Möt SlotoClans, backgammon-grundbrytande Suomis sociala funktion gör att du kan skapa din grupp av spinnare för att dela det roliga och spännande med gratis spelautomater med dina kompisar.

Allt började 2019, när backgammon- Suomis, ett populärt free-to-play spelautomatspel, bestämde sig för att lyfta ribban och komma med en kreativ idé – en ny plattform som gör det möjligt för slotsfans att spela tillsammans. Tanken var att skapa en ny cool metod att spela genom att lägga till ett helt nytt lager av kul och spänning eftersom en dag utan spänning är slöseri med tid – och därmed skapades SlotoClans.

Människor i SlotoClans kan prata med varandra om vad de vill! Från spelstrategi till att lära sig nya trick i spelet och till och med utbyta recept, det finns något för alla. Det är det mest effektiva sättet att träffa nya människor som delar din passion för spinning. SlotoClans visar att slots kan spelas som ett vänskapligt spel såväl som ett solospel. Reglerna är enkla (och ganska roliga): bilda en ny klan med några av dina slot-besatta kompisar eller gå med i en befintlig – du har möjlighet att träffa fantastiska unika individer från hela världen att spela med – som tidigare nämnts är det en del av nöjet med SlotoClans att föra människor samman.

Från lobbyn kan du snabbt få tillgång till funktionen och lära dig allt du behöver veta om din Clan: Från namnet och logotypen, vilka medlemmarna är, vem som är Clanledare och vad varje lagkamrat bidrar med, hela vägen till Clanväggen, där du kan chatta med andra medlemmar, och naturligtvis hur nära Clan är till veckans Clannyckel och belöningslådor – oroa dig inte, vi kommer att komma till det senare.

Nu när allt är klart är det bara att logga in och börja snurra! Besegra Clanutmaningar som en grupp, baby! Men vänta, hur kan man dra nytta av vännernas hjälp när man vrider en spelautomat?

En gemensam utmaning skulle till exempel kunna be deltagarna att klara 20 Daily Dashes (dagligen uppdaterade uppdrag) som grupp. Problemet är att varje backgammon Suomi-spelare är begränsad till tre Dashes per dag. Som ett resultat av detta måste hela klanen omfamna vurmandet och gå samman. Varje spelare kommer att försöka genomföra så många Dashes som möjligt, så att det totala antalet genomförda Dashes uppgår till 20. Utmaningen är avslutad när du har uppnått målet, och de nya klanpoängen är dina att behålla! Booya!

Vänta… Men… Vad menar du? Vad är klanpoäng och hur får jag dem? Clanpoäng krävs för att få Clannyckeln. När dess räknare når noll låser den upp en kista full av virtuella priser som kan hämtas en gång i veckan. Ju större och bättre belöningarna blir, desto fler klanpoäng får du under veckan. Efter att dessa priser har tagits ut kommer varje medlem naturligtvis att kunna njuta av dem. Det är en klassisk “alla för en, en för alla”-situation, så sprid ordet bland dina musketörkompisar.

Men det roliga slutar inte där – SlotoClans har en uppsjö av spännande funktioner som du kan upptäcka! Minns du klanchatten? Du kan lägga upp roliga klistermärken för att uttrycka ditt humör och informera din Clan om hur du känner dig, förutom att du kan ta reda på vad de andra medlemmarna tycker. Du kan också begära ett SlotoCard dagligen. Det stämmer; din Clan kan hjälpa dig att färdigställa ditt SlotoCards-album – hur häftigt är inte det?!

För att inte tala om de speciella “Clans Edition”-album som ni samlar in och avslutar som en Clan – varje gång en Clanmedlem får ett nytt kort läggs det automatiskt till i ditt album… Är inte det otroligt?!
Dessutom får du en särskild bonus i form av gratis mynt varje gång en medlemskamrat fullbordar en albumuppsättning – alla tjänar på allas vinster! Vänskap handlar om kommunikation – både verbal och icke-verbal.

Det finns också Clans SuperCup, vilket är en fantastisk funktion som du kommer att älska! Ett tidsbestämt lopp där tre klaner av tio vinner en mängd fantastiska priser. För att nå en högre rankning behöver din klan 48 timmar för att samla så många klanpoäng som möjligt. Det är din bästa chans att samlas som ett lag och klättra upp till de tre bästa platserna – Är du villig att anta utmaningen?

SlotoClans är utan tvekan en pionjär inom sin sektor, eftersom det har tagit ett individuellt spel och gjort det möjligt att spela med andra. Ett annat exempel på hur en familj som har roligt tillsammans förblir tillsammans är den extra fördelen med att låta människor över hela världen ansluta sig online och spela för samma syfte.