backgammon-suomi-featured-images-artikkeli-tietokone

Harjoittele backgammonia tietokonetta vastaan

Backgammon on mielestämme parhaimmillaan hyvässä seurassa olutlasin kanssa nautittuna. Silti nautinnosta jää puuttumaan paljon, mikäli molemmat pelaajat eivät hallitse pelin saloja samalla tavalla. Backgammon-säännöt ovat tietenkin ensimmäinen opeteltava asia, mutta myös backgammon-strategian hallitseminen on tärkeä osa onnistunutta pelikokemusta. Vain harjoitus tekee mestarin, ja helpoimmin peliin pääsee sisään kokeilemalla pelaamista tietokonevastustajaa vastaan. Netistä löytyy koko joukko erilaisia backgammon-ohjelmistoja, jotka tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja aloittelijoille ja kokeneemmille pelaajille.

Valitse vastustaja tasosi mukaan

Monet vähemmän tietokoneella pöytäpelejä pelaavat suhtautuvat usein hieman nuivasti suosikkipeliensä tietokoneversioihin. Monen mielessä tietokonevastustaja yhdistyy robottimaisella tarkkuudella oikeita valintoja tekevään vastustajaan, jonka peittoaminen on täysin mahdotonta. Tämä ei kuitenkaan onneksi voisi olla kauempana totuudesta. Parhaiden tietokoneella pelattavien backgammonien vastustajavalikoimasta löytyy jos jonkinlaista kilpakumppania, joista voi valita omaan tasoonsa sopivimman. Kun pelitaidot sitten karttuvat, voi tasoa nostaa ja omaa peliään kehittää entisestään.

Sopivat tietokone-backgammonit löytyvät helposti netin hakukoneita käyttämällä. Jos et halua aivan huippuluokan ohjelmistoa, voit aloittaa pelaamisen ilmaiseksi. Suurin osa netin ladattavista backgammoneista on freewarea, eli niitä voi ladata vapaasti omalle koneelleen ilman maksua.

Selaimessa pelattavat backgammonit

Mikäli et halua ladata mitään omalle koneellesi, tai pelaat vaikkapa työpaikaltasi käsin, kannattaa ottaa avuksi selaimessa pelattavat backgammonit. Nämäkin tietokonetta vastaan pelattavat backgammon-pelit löytyvät helposti netin pelisivustoilta. Ilmaiseksi, totta kai.

Vaikka kyseessä ovatkin siis ilmainen backgammon netissä, saattaa osalle sivustoista olla tarpeellista luoda käyttäjätunnus pelien pelaamiseksi. Tällöin sivusto tarjoaa kuitenkin pelkän pelin lisäksi yleensä käyttäjilleen myös joitakin lisäominaisuuksia, kuten rankingeja tai pelioppaita, joten tunnuksen luominen saattaa olla hyväkin ratkaisu. Joskus tarjolla on myös erillinen backgammon-foorumi, josta käsin aloittelija voi kysellä neuvoja kokeneemmillta pelureilta.

Leave a Comment