backgammon-suomi-featured-images-artikkelit-kirjat

Parhaat backgammon-kirjat parantavat peliäsi

Oppimistapoja on yhtä monia kuin oppijoitakin. Toiset tykkäävät lukea paljon teoriaa , toiset taas oppivat lähinnä tekemällä. Suurin osa meistä tarvitsee kuitenkin suomalainen nettikasino jonkinlaisen apuvälineen, mikäli tavoitteena on opetella uusi asia mahdollisimman nopeasti tai nousta mahdollisimman korkealle tasolle.

Parhaat backgammon-kirjat ovat yksi vikkelimmistä tavoista päästä sisään backgammonin maailmaan syvemmin. Ilmaiseksi pelaaminen vaikkapa netissä on monen mielestä hauskempaa puuhaa kuin kirjan pänttääminen, mutta pelin opiskelu myös palkitsee – kun backgammon-strategia on paremmin hallussa, voi pelistä nauttia entistä enemmän. Lue alta meidän kolme valintaamme parhaiksi backgammon-kirjoiksi.

The Backgammon Book

The Backgammon Book eli lyhyesti ja ytimekkäästi “Se backgammon-kirja” on kahden 70-luvun huippupelaajan, Oswald Jacobyn ja John R. Crawfordin, yhdessä naputtelema teos, joka soveltuu kaikentasoisille backgammon-pelaajille.

The Backgammon Book tarjoaa kokonaisvaltaisen katsauksen backgammonin historiaan, etikettiin, turnauspeliin ja moniin moniin muihin asioihin. Tarjolla on tietenkin myös taktisia vinkkejä, joiden avulla omaa peliä voi nostaa uusiin sfääreihin.

Backgammon opiksi ja huviksi

Jos englanti ei taivu, löytyy backgammonista yksi suositeltava teos myös suomen kielellä.

Backgammon opiksi ja huviksi on Jaakko Salavan kirjoittama backgammon-opas aloittelijoille. Se käsittelee pelin perusasiat hyvin ja selkeästi, mutta valitettavasti kirjassa ei kuitenkaan pureuduta peliin sen syvemmin. Sääli, sillä laadukasta suomalaista backgammon-teosta kokeneemmille pelaajille ei ainakaan meidän silmiimme ole vielä osunut. Aloittelijoille tämä kirja kuitenkin sopii mainiosti.

Backgammon for Winners

Kolmas valintamme parhaiden backgammon-kirjojen joukkoon on Bill Robertien Backgammon for Winners (suom. Backgammon voittajille). Tämä teos sopii kaikille backgammon-pelaajille aloittelijoista keskitasolle, ja se on meidän mielestämme yksi selkeimmistä backgammon-kirjoista markkinoilla.

Nykyaikaisesta näkökulmasta backgammonia lähestyä Backgammon for Winners nousee esiin erityisesti esimerkkeihin pohjautuvan esitystapansa ansiosta. Esimerkkipelien avulla myös vähemmän peliteoriasta pitävät pelaajat kiinnostuvat kirjan opeista huomattavasti todennäköisemmin.

Leave a Comment